Hingamisstuudio ühismeditatsioon 12.12.12 kell 12.12

Hingamisstuudio pakub mediteerimisest ja iseenda tervendamisest huvitujatele välja võimaluse veeta maagiline tund, 12. detsembri 12-13 endale sobivas kohas, olles meditatsioonis koos Hingamisstuudio tuumikgrupiga.

Teine võimalus on teha sama meditatsioon läbi endale sobival ajal.

12.12.12 kell 12.12 on imeline hetk, mida võib-olla oleme oodanud kogu oma elu. Meile avaneb võimalus täielikumalt kasutada oma potentsiaali. Avaneb meie DNAsse kätketud valguskood, Kristusteadvus. Loe lähemalt Kristusteadvusest. Kui oleme korra juba Kristusteadvusesse avanenud, ei saa me enam tagasi langeda vanasse rööpasse – uus teadvus ei lase sel sündida. Kristusteadvuse vastuvõtmiseks leidke endale mediteerimiseks sobiv turvaline koht, püüdke tagada, et teid ei segataks ja teil oleks midagi sooja, millega end katta, kui kehatemperatuur langeb ja hakkab külm. Seejärel lugege läbi palve:

“Armas jumal!

Kutsun algava 12.12.12 aktivatsiooni käigus Kristusteadvuses olevat jumalikku armastust ja kuldset valgust endast õrnalt läbi voolama ja Maa kohale ankurduma. Palun nüüd, et äratataks minu DNAs olev ühendus jumaliku armastuse, kaastunde ja valgusega Kõrgeimast Allikast kuni minus oleva 12 DNA kiuni, luues täieliku valguseheeliksi, mis aktiveerib mu 12 tšakra süsteemi. Palun, et mu hing joonduks kogu jumaliku armastuse ja valgusega, mida suudan praegu oma evolutsiooniks ja Maa evolutsiooniks vastu võtta. Kutsun ingleid, peaingleid, meistreid ja kõiki valgusolendeid, kes minu ärkamise heaks töötavad mind abistama ja olema selles protsessis minuga koos.

Tee nii, et kõik olendid ärkavad oma jumalikule potentsiaalile ja toovad jumaliku armastuse kohalolu oma südamesse. Voolaku läbi meie selle planeedi õnnistamiseks isegi veel enam jumalaarmu. Tee nii, et Maad austatakse uuel moel, mis lubab meie imeilusal planeedil õitseda. Tee nii, et kõik südamed tunneks selle armastava kohaloleku õnnistusi enda sees, nii et Maa peal valitseks rahu. Tänan Sind, jumal selle eest ja kõigi õnnistuste eest.

Ja nii see on.”

Võite kuulata Reeda teksti siit. Kui te ei saa internetti kasutada, siis kuulake vaikselt muusikat või mediteerige vaikuses, lõdvestage kogu keha ja keskenduge mõttes selle meditatsiooni sisule, tundes end samaaegselt oma protsessis ja ühisväljas tuhandetega. Väga kasulik on samal ajal vabastavalt hingata.

Protsess jätkub ka hiljem – jooge palju puhast vett ja olge endaga lahked.

Pärast protsessi on kõik kutsutud saatma tagasisidet.

Info ja registreerimine: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69