Hingamisstuudio hingamisõhtu “Kokkuvõte käidud külluseteest” 19. novembril 2012

Vabastav hingamine Hingamisstuudios 19. novembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu, viimane 10-korra sarjast „Küllus”. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

„Hingamisstuudio hingamisõhtu „Kokkuvõte käidud teest.” on kümnes õhtu Hingamisstuudio 10-korra sarjast „Küllus”. Sarja eesmärk on uurida tõkkeid küllusesse jõudmise teel ja avada oma küllusteadvus.

„Külluse” sarja õhtud algasid 17. septembril. Grupp on olnud seekord väiksem kui teise sarja, „Algallika juurde” grupp, pidevalt on koos käinud väike tuumik ja ülejäänud osalejad on vaheldunud.

Esimesel korral me sukeldusime eelmistesse eksistentsidesse ja tühistasime vaesusevanded ja muudki piiravad vanded. Oli võimas hingamine.

Teisel korral uurisime ja muutsime turvalisemaks oma sündi. Lõime endale mälestuse katkematust külluse voost emaüsas ja ema rinna otsas, mis tugevdab usku külluse võimalikkusse ka täiskasvanueas.

Kolmandal korral uurisime oma suhtumist rikastesse ja rikkusesse. Selgus, et külluse lisandumist võib takistada usk, et rikkad on taunimisväärsed ja rikkus ise lausa ohtlik. Muutsime oma hoiakuid positiivsemaks ja austavamaks, tugevdades ka eneseusku.

Neljandal korral avastasime, et raha on armastus ja suhtumine eri ressurssidesse võib olla erinev vaid meie jaoks, Universum viib kõik ühe nimetaja alla. Turvaline on väljenduda nii, et kõike jätkub ja meil läheb üha paremini.

Viiendal korral sukeldusime kvantfüüsika põhitõdedesse, rändasime läbi reaalsuse taasloomise protsessi ja lülitusime sellesse ka omalt poolt, võttes aluseks külluse maatriksi.

Kuuendal korral vaagisime Universumile tehtavate küllusetaotluste tõhusaid ja ebatõhusaid vorme, tegime lõpuks omapoolse tõeliselt tõhusa taotluse.

Seitsmendal korral täitsime oma südame tänutundega oma elus olemasoleva ja ka alles loomisjärgus oleva külluse eest, ikka selleks, et see rohkeneks.

Kaheksandal korral vaatlesime eri võtteid külluse kasvatamiseks alates kümnise maksmisest rahatähtede kohtlemiseseni ja külluse altari kujundamiseni, meid tabas rahasadu.

Üheksandal korral arutasime, kuidas oma külluse olukorda päeva pealt parandada. Arutasime mõtlemise muutmise võtteid, jäime peatuma aga Taevapangast raha saamisele, mis on ette nähtud Valgustöö Tegijatele. Uurisime oma rolli Valgustöö Tegijana ja andsime üheskoos Valgustöö Tegija vande.

Ja kümnendal korral tuletame seda kõike meelde ja teeme kokkuvõtteid. Mõned meie hulgas on oma kokkuvõtte juba teinud: olek on muutunud kindlamaks ja rahulikumaks, miski ei suuda rööpast välja viia, ka külluse tunne on tugevam.

Igal juhul on olnud huvitav aeg, jääme ootama nende kümne korra vilju – silmaga nähtavaid pöördeid nii mõnegi osaleja elus. Igasugune tagasiside on teretulnud.

Süvitsiminekul anname veelkord energiat oma küllusetaotlustele. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või magamiskott tuleks kaasa võtta.

Maksab 13 eurot (püsiklientidele 12 eurot). 5 või 10 korra kaardiga soodushind.  Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Registreerumine ja info:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69. Samal päeval ainult telefonil.