Vabastav hingamine teemal “Olen tänulik kõige eest, mida oman, ja seda tuleb juurde”

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

 

Tänulikkus on üks väärtuslikumaid omadusi. Üha rohkem leiab kinnitust see, et tänulik suhtumine inimestesse ja ellu tõstab vaimset, emotsionaalset ja füüsilist heaolu. Inimesed, kes sageli tänu avaldavad, on energilisemad, optimistlikumad ja õnnelikumad.

Samuti kogevad tänulikud inimesed vähem depressiooni, kadedust, ahnust ning alkoholismi. Uuringute järgi nad ka teenivad rohkem raha, magavad paremini, ja on tugevama immuunsusega.

Seega pole selles maailmas kõige rikkamad mitte need, kellel on palju asju ja raha vaid hoopis need, kes on tänulikud.

Samuti võib võimet olla tänulik vaadata kui inimeseks olemise ja elusolemise mõõdupuud. Tänulikud on enam elus kui tänamatud. Tänulikkus muudab tänuliku inimese maailma kauniks, rikkaks, tervemaks, elusamaks.

Tänulikkus on ülikoluline ka külluse seisukohalt. Tänu tundes anname Universumile signaali, mis meile meeldib ja mille juurdetulekut soovime. Universum kuulab alati meie signaale ja peagi märkame, et seda, mille eest tänulik olla, on rohkem kui varem. Vähetähtis pole ka asjaolu, et pole võimalik tunda korraga tänutunnet ja hirmu. Hetkedel, kui meie süda on täidetud tänutundega, pole seal kohta hirmul ja teistel vaesusteadvusest ja ohvrimõtlemisest lähtuvatel ja neid võimendavatel tunnetel. Kui puudub igasugune hirm, ei saa me tunda ka hirmu vaesuse ees, mis külluse loomist segab. Tänutunne avab ukse armastusele, südames elamisele ja otse loomulikult ka küllusele!

Räägime tänutunde olulisusest. Süvitsiminekul avaldame tänu iseendale, oma lähedastele, keskendume olemasolevale ja tulevasele küllusele ning anname sellele energiat hingates. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Tellimine: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56492769.