Vabastava hingamise õhtu “ Hingamine kui ühenduslüli tunnete, mõtlemise ja keha vahel” 20. septembril 2012

Vabastav hingamine 20. septembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisüritus, teine õhtu sarjast “Algallika juurde”. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine pakub ka ühekordsel praktiseerimisel lõõgastust ja loob füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Algallika juurde” on Hingamisstuudio tervikliku programmiga 10 hingamisõhtu sari, mille märksõnadeks on armastus, andestamine, sünd; Sisemise Lapse ja kõigi tšakrate tervendamine. Varasematel Algallika sarjadel osalenud on tunnetanud meelerahu ja sisemise kindluse kasvu ning ka lihtsalt rõõmu ja naudingut hingamisest. Soovitame seda teistelegi.

20. septembri hingamisõhtu teema on „Hingamine kui ühenduslüli tunnete, mõtlemise ja keha vahel”.

Binnie A. Dansby on öelnud: „Teadlik, ühendatud hingamine on kõige otsesem tee allasrutud hirmudele ja tunnetele ligipääsemiseks, et neid oleks võimalik tervendada. On turvaline hingata suurelt ja vabalt. Hingamine aitab vabastada ebamugavust ja pinget, ükskõik kui kaua me oleme seda enda sees hoidnud. Elu loob ainult elu.”

Colin P. Sisson on öelnud „Inimesel on kolm funktsiooni: intellekt, emotsioonid ja füüsiline keha. Enamik meist elab peas, intellekt on seatud aukohale, terviseteadlikud või sportlikult andekad treenivad ja väärtustavad ka keha. Emotsioonid on aga alatähtsustatud ja allasurutud, sest tunduvad hirmutavad ja kontrollimatud.

Meie tõelist olemust on võimatu kogeda intellekti kaudu. Meie tõeliseks olemuseks on loovus, intuitsioon ja inspiratsioon. Ükski neist kolmest pole mõõdetav, kontrollitav ega juhitav. Me kas oleme nendega ühenduses või mitte.

Eesmärk võiks olla pidev ühendus oma loovuse, inspiratsiooni ja intuitsiooniga. Selleks tuleb olla kohal oma mõtete, emotsioonide ja keha juures. Väga kasulik on seejuures sügav hingamine. Hingamistöö tasakaalustab funktsioonid. Loovus hakkab voolama, inimene hakkab tegema asju intuitsiooni põhjal, tundes inspiratsiooni. Kui kolm funktsiooni, intellekt, emotsioonid ja keha saavad tasakaalu, hakkavad õnn, armastus ja vabadus välja filtreeruma.

Hingamine on ühenduslüli tunnete, mõtlemise ja keha vahel. Hingamist muutes muudame oma tundeid. Kriisiolukorras hoiavad paljud hinge kinni, et peatada tunnete kogemine. See on tegelikult põgenemine oma tunnete eest. Selles olukorras, kui ise märkate, et peate hinge kinni, on väga hea teha 2-3 sügavat hingetõmmet ja naasta olukorda. Tunnetage kõiki oma tundeid ja tehke valik neisse kohale jääda. Mitte tundeid alla suruda, ignoreerida, ega ka neile hinnangut anda, vaid lihtsalt olla koos nendega. Siis tunnete ühel hetkel, et lõdvestute, pinge kaob ja saabub õnnis enesetunne. Te olete jõudnud integratsioonini. See ongi ideaal.”

20. septembri hingamisõhtul räägime teadliku hingamise kasuteguritest ja hingamise kaudu saavutatavast kohaloleku tundest. Hingamise sissejuhatuseks teeme läbi meditatsiooni, mis aitab meil keskenduda oma hingamisele ja selle kaudu kogetavatele tunnetele ja aistingutele. Ülejäänud hingamissessiooni vältel on saatjaks Algallika Arhetüüpsed Afirmatsioonid.

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta pleed/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 13 eurot (püsiklientidele 12 eurot). 5 korra kaardiga soodushind. Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69