VABASTAVA HINGAMISE ÕHTUTE SARI „ALGALLIKA JUURDE” HINGAMISSTUUDIOS

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine pakub ka ühekordsel praktiseerimisel lõõgastust ja loob füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Algallika juurde” on kolmas terviklik Algallika meetodil hingamisõhtute sari Hingamisstuudios, Tartu Raekoja platsi kaunis neorenessanssmajas asuvas teraapiakabinetis, kus kvalifitseeritud Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro võtab vastu individuaalkliente ja korraldab hingamisüritusi gruppidele. Soovitatav on osaleda kõigil kümnel korral, sest hingamisõhtud moodustavad kavakindla terviku. Alternatiivne soovituslik võimalus on ja teraapilise efekti annab ka osalemine viiel järjestikusel õhtul, alustades nt esimesest, kolmandast, viiendast või kuuendast õhtust.

Sarjas “Algallika juurde” kordame üle Algallika põhitõed, räägime meetodi ajaloost ja Binnie A. Dansby’st. Teeme läbi kõik tema tähtsamad meditatsioonid – Algallika meditatsiooni, Andestamise meditatsiooni, Sisemise Lapse tervendamise ja hingamise ühenduses planeediga. Õpime Algallika hingamist, räägime sünnist ja õpime märkama ja muutma oma baasmõtteid. Otse loomulikult tegeleme andestamise ja armastusega. Energiakeskused ehk tšakrad on seekord jagatud kolme rühma – tegeleme eraldi kolme alumise, kolme ülemise ja südametšakraga. Varasematel Algallika teemadega õhtutel osalenud on rääkinud, kuidas nende hingerahu ja kindlustunne on kasvanud. Soovitame seda teistelegi!

Kava

1.    13. september   Algallika Protsessi ja Hingamistöö alustõed

2.    20. september   Hingamine kui ühenduslüli tunnete, mõtlemise ja keha vahel

3.    27. september   Sünd on elu, sünd on looming

4.      4. oktoober      Andestamine annab vabaduse, edu ja külluse

5.    11. oktoober      Minu ema ja isa – mu täiuslikud vanemad

6.    18. oktoober     Haavatud Sisemise Lapse tervendamine

7.    25. oktoober     Juur tugevalt maas, toetusetunne ja kindlus leitud (kolme alumise tšakra läbihingamine)

8.     1. november     Armastan ja olen armastatud (südametšakra läbihingamine)

9.     8. november     Väljendan oma tõde, olles ühenduses jumaliku tarkusega ja üksolemises kõiksusega (kolme ülemise tšakra läbihingamine)

10. 15. november      Väärtustan ja hoian oma keha kui pühamut

Õhtud toimuvad kell 18.15-20.30 igal neljapäeval 13. septembrist novembri keskpaigani. Vajalik on oma varustus: vähemalt pealevõetav tekk või magamiskott, alusmatina võib vajadusel kasutada ka kohapealseid õhukesi joogamatte.

Õhtu maksumus oleneb valitud paketist:

10 korra pakett korraga maksvale püsikliendile*: 108 eurot

10 korra pakett korraga maksvale tavakliendile: 117 eurot

Õhtu hind 5 korra ositi maksmise paketiga** 12 eurot, püsikliendile 11 eurot

Õhtu hind ühe korra kaupa makstes püsikliendile* 12 ja tavakliendile 13 eurot.

* – püsiklient käis Hingamisstuudios 2011. a  vähemalt viiel või 2012. a seitsmel korral

** – 5 korra ositi maksmise paketi ostuks tasutakse kas 5. korra hind 13. septembriks, esimesed 4 korda iga õhtu alguses/lõpus, 5. kord on juba makstud; või 1. ja 5. korra hind valitud 1. korral, 2., 3. ja 4. õhtu hind valitud õhtu alguses/lõpus, 5. kord on makstud.

 

Ositi maksmise paketi puhul saab õhtuid valida kõigi Hingamisstuudio sügishooaja (september-detsember) hingamisürituste hulgast, valikust ei pea ette teatama.

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.