Vabastava hingamise õhtu “Algallika Protsessi ja Hingamistöö alustõed” 13. septembril 2012

Vabastav hingamine 13. septembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisüritus, sarja “Algallika juurde” avaõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine pakub ka ühekordsel praktiseerimisel lõõgastust ja loob füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Algallika juurde” on Hingamisstuudio tervikliku programmiga 10 hingamisõhtu sari, mille märksõnadeks on armastus, andestamine, sünd; Sisemise Lapse ja kõigi tšakrate tervendamine. Varasematel Algallika sarjadel osalenud on tunnetanud meelerahu ja sisemise kindluse kasvu ning ka lihtsalt rõõmu ja naudingut hingamisest. Soovitame seda teistelegi.

13. septembri hingamisõhtul kordame üle Algallika põhitõed, räägime meetodi ajaloost ja Binnie A. Dansby’st. Hingamise sissejuhatuseks teeme läbi ühe tema tähtsama meditatsiooni – Algallika meditatsiooni, mis sisaldab tšakrate kaupa grupeeritult peaaegu kõiki toetavaid Algallika Afirmatsioone, avades ja energiaga täites üht tšakrat teise järel. Algallika Afirmatsioonid on saatjaks kogu hingamissessiooni vältel.

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta pleed/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 13 eurot (püsiklientidele 12 eurot). 5 või 10 korra kaardiga soodushind. Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69