Hingamisstuudio hingamisõhtu “Maa hoiab mind, Maa toetab mind, Maa väestab mind” 1. augustil 2012

Vabastav hingamine 1. augustil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

1. augusti hingamisõhtu teema on “Maa hoiab mind, Maa toetab mind, Maa väestab mind”.

Tugeva energeetilise vundamendi olemasolu on hädavajalik igaühele. Maast kiirgav energia on raske, jõuline ja maandav. Maandatud inimene on nii füüsiliselt kui vaimselt tugev ja rahulik, tundes end toetatuna ja ümbritseva elu osana. Maa energiaga töötamine parandab keskendumist, suurendab püsivust ja tasakaalustab meeli. Ühenduse parandamine maaenergiaga aitab üle saada hirmust, ebakindlusest ja madalast enesehinnangust. (Lühendatult Stiene Fransi ja Brownweni raamatust „Jaapani reikikunst”.

Augusti esimesel Hingamisstuudio hingamisõhtul me tutvustame end ning räägime Maast kiirgavast energiast ja maandatuse tähtsusest. Süvitsiminekus ja sellele järgneval hingamissessioonil kasvatame endale juured ja rohkendame toetatuse tunnet. Järgnevas jagamisringis vahetame muljeid kogetud hingamiselamustest, jätkame ommides ja lõpetame väestavate kallistustega. Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta õhuke lina pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 12 eurot (püsiklientidele 11 eurot). Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või 10010628009010 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69