Hingamisstuudio hingamisõhtu “Kõik suhted peegeldavad suhet iseendaga” 18. juulil 2012

Vabastav hingamine 18. juulil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

18. juuli hingamisõhtu teema on „Kõik suhted peegeldavad suhet iseendaga”.

Kas Sinu suhe iseendaga on armastav, hell ja rõõmus?

Kas oled rahul oma suhete kvaliteediga?

Kas Sa saad oma suhetes piisavalt armastust ja tunnustust?

 Binnie A. Dansby on öelnud: Kõik tahavad rahuldustpakkuvaid suhteid. Me oleme alati teatud suhtes inimeste, kohtade või asjadega. Ükskõik kas vaba või tõsine, tööalane või isiklik – iga suhe põhineb kesksel, määraval ning sageli teadvustamata suhtel, mis meil on iseendaga.

Selleks, et paremini mõista, kuidas suhted toimivad, ning vaadata lähemalt meie endi suhete mudeleid, peame uurima allikat, kust meie tajumused ja järeldused pärinevad. Oma suhtlemisse maailmaga toome me teadvustamata uskumused ja energiad, mis pärinevad sünnist, perekonnast ja ühiskonnast. Nad on vägagi kõnekad ning võivad muutuda probleemiks, tekitades konflikte ning vajadust lahenduste leidmise järele. Seni kuni me ei ole oma uskumusi ümber kujundanud, tõmbame ligi ja ilmutame lahendamata probleeme.

Algallika hingamine võimaldab meil uurida, avastada ja lahendada probleeme asja tuumas – täpselt seal, kus me iseendaga oleme. Mudeleid teadvustades saame vabastava hingamise abil oma põhilised uskumused ümber kujundada. Sellelt uuelt pinnalt on võimalik tuua edu ja rahuldustunnet kõigisse oma olemasolevatesse suhetesse.

Selleks annab hea võimaluse Hingamisstuudio hingamisõhtu kolmapäeval 18. juulil. Õhtu keskmes on muidugi täispikk hingamisseanss. Enne seda räägime suhetest üldse ja suhtest iseendaga, hingamiseelse meditatsiooni käigus aga tugevdame positiivset suhet iseendaga. Hingamise järel jagame kogetut. Oodatud on nii kogenud kui algajad hingajad.

*****

Kaasa võtta pleed/lina pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 12 eurot (püsiklientidele 11 eurot). Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või 10010628009010 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69