Hingamisstuudio hingamisõhtu “Mu keha kui mu hinge tempel” 26. märtsil 2012

 

Vabastav hingamine 26. märtsil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Hingamisterapeut Reet Karro on korraldanud Algallika Protsessi ja Hingamistöö meetodil hingamisõhtuid Treffneri Gümnaasiumis, Jaani kirikus ja Hingamisstuudios. Käsil on viimane õhtu järjekordsest 10 õhtuga hingamisõhtute sarjast. Hingamisstuudio hingamisõhtud on toimunud esmaspäevaõhtuti ja keskendunud hingajate soovil Algallika meetodile ja holistilise inimkäsitluse põhiaspektidele.

Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/algallika-meetod/

Õhtud on toimunud Hingamisstuudio uues tegutsemiskohas – vanas pangamajas, Raekoja plats 20, kus juba välisuksest sisseastumisest alates võtab tulijat vastu avarus, kõrgus, õhulisus, lae- ja seinamaalingud. Hingamiseks igati sobiv koht.

Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/uus-asukoht-jaanuar-2012/

26. märtsi teema on „Mu keha kui mu hinge tempel”.

Tänapäeva maailma kuulub üha rohkemate inimeste võõrandumine oma kehast, kahjulike, sealhulgas keha kahjustavate harjumuste levik. Hirm keha, seega ka meie füüsilise olemuse ja tema reaktsioonide ees laieneb hirmuks kogu füüsilise maailma ees. Algallika õpetuse kohaselt on põhjuseks otsustused, mille igaüks meist langetas oma sünni ja esimeste elutundide jooksul. Kui pidime kogema kiirendatud sünnitust, järsku eraldamist emast vms, siis võtsime vastu otsuse, et keha on ohtlik ja maailm, kuhu me sündisime, on ebaturvaline.

Eesmärgiks peaks olema oma keha tunnustamine, iseenda vastuvõtmine just sellisena nagu me oleme. Oma füüsilise olemuse vastuvõtmine viib terviklikkuse ja terviseni. Kui kohtleme oma keha armastavalt ja väärtustame seda oma hinge templina, tunneme püsivat heaolu ja rõõmu tunnet.

26. märtsi hingamisõhtul uurime me, mis võimalused meile avanevad juhul, kui laseme lahti oma hinnangutest keha kohta ja negatiivsetest otsustustest. Süvitsiminekul ja hingamissessioonil integreerime uued, toetavamad mõttemustrid. Kõik on oodatud!

*****

Kaasa võtta magamiskott/tekk ning soovi korral veepudel, padjake ja villased sokid või tuhvlid.

Kestus 2,15 tundi, kell 18.15-20.30

Hind 12 €, püsiklientidele 11 €.

Vt kõiki teemasid:

https://hingamisstuudio.ee/hingamisstuudio-hingamisohtute-sari-talv-2012/

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või 10010628009010 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69