Vabastava hingamise koolitus “Tšakrate süsteem ja energia ringlemine läbi tšakrate”

Binnie A. Dansby Algallika protsessi- ja hingamistöö keskendub nende otsuste tervendamisele, mida me tegime üsasolemise, sünni ja esimeste elutundide ajal.

Kõigil meil on mõtteid ja seisukohti, mis lähtuvad ohvriteadvusest ja väljendavad negatiivseid baasuskumusi, mille laps teeb elu kohta pärast sündi, kui kohtlemine tundub ebasõbralik ja maailm, kuhu ta saabus, natuke vaenulik. Sellises olukorras teeb laps otsused, mis kujunevadki elukestvateks eluvähendavateks baasuskumusteks. Kui meid valdavad eluvähendavad mõtted, sulgeme ka oma tšakrad, eriti energiakeskused, mis kindlustaksid ühenduse maaga, maandatuse, armastusekeskuse ehk südame ja kroontšakra ehk ühenduse jumalaga. Kuna me lõikame end ära toetusest ja ühendväljast, tunneme hirmu, tühjust, eraldatust ja energiapuudust. Tunneme, et meie energia võib otsa lõppeda, võitleme ja sõdime selle säilitamiseks.

Tehes tööd iseendaga, saab eelpoolnimetatud eluvähendavad uskumused asendada elujaatavate mõtetega. Kui meie tšakrad hakkavad täisvõimsusel tööle, taastub ühendus maaga, kõigi inimestega, ühendväljaga ja jumaliku tarkusega. Külgetõmbeseaduse kohaselt näitabki maailm pärast seda märksa armastavamat ja nauditavamat külge, saate hakata täie rinnaga hingama ja täielikult elama.

Üks viis sügavate muutuste tegemiseks oma baasuskumustes on vabastav hingamine Algallika protsessi- ja hingamistöö meetodil. Hea võimalus selleks avaneb koolitusel. Teeme ka kõigi tšakrate läbihingamise meditatsiooni.

*****

Info ja tellimine:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee  tel 56 492 769